Mikä on puoleenhintaan.fi?

Puoleenhintaan.fi on Mastermark Brands Oy:n loppuunmyyntisivusto. Toisinaan varastoomme jää tuotteita, jotka ovat 100 % toimintakuntoisia ja täysin uusia. Näin käy esimerkiksi silloin, kun tuotteen väri, pakkaus tai muotoilu vaihtuu ja ”vanhentuneita” malleja jää hyllyymme. Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa näitä eriä suoraan maahantuojalta Puoleenhintaan.fi -palvelusta.

Kaikki yli 80 euron tilaukset ovat rahtivapaita (normaali toimituskulu on 6,00 € / toimitus)

Mikäli haluat kuulla kuulla ensimmäisten joukossa uusista huipputarjouksista, liity postituslistallemme syöttämällä sähköpostiosoitteesi sivun alareunasta löytyvään kenttään.

 


 

Verkkokaupan toimitusehdot

Tuotteiden maahantuojana, markkinoijana ja myyjänä toimii Mastermark Brands Oy, joka myös toimittaa näiltä sivuilta tilattavat tuotteet.

Mastermark Brands Oy  |  Vajossuonkatu 16 20360 TURKU  |  Y-tunnus 0908959-0 |
puh. (02) 2760 250
asiakaspalvelu@mastermarkbrands.fi
  |  www.mastermarkbrands.fi

Asiakaspalvelun aukioloaika arkipäivisin klo 9-15

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaukseen sovelletaan www.puoleenhintaan.fi -sivuilla tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hintoihin lisätään toimituskulut 6,00 € / toimitus. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Myymme ja toimitamme tuotteita 18-vuotta täyttäneille yksityishenkilöille Suomeen.

Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa www.puoleenhintaan.fi.

Tilauksen yhteydessä jätettyjä yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille, kerätä tai käytetä suoramarkkinointiin.

Lähetämme tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusaika ja toimitustapa

Mastermark Brands Oy pyrkii lähettämään kaikki tilaukset 7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, tai vähintäänkin kohtuullisessa ajassa. Ilmoitamme kuitenkin aina asiakkaalle, mikäli tilatun tuotteen toimitusaika on jostakin syystä oletettua pidempi. Toimitustapa on Matkahuollon Lähellä-paketti.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessaan, täysin käyttämätön sekä myyntikelpoinen.

Lainaus Kuluttajaviraston verkkokauppaohjeesta:

"Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön."

Palautukset tapahtuvat postin asiakaspalautuksen kautta, emmekä lunasta esim. postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautukseen liitetään mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Mastermark Brands Oy:n tilausvahvistuksesta. Käytä oheista palautuslomaketta tuotteen palauttamiseksi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tavaran luovutuksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat maksetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Jos luottokortilla tehdystä makutapahtumasta on kulunut alle 8 pankkipäivää, maksu voidaan palauttaa myös luottokortille.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos lähetys on vioittunut kuljetuksessa, siitä on välittömästi reklamoitava postiin.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

Maksut verkkopankkien kautta

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän eli sinun kannaltasi palvelu toimii aivan kuten normaalit verkkopankkimaksut.

Maksut luottokorteilla eli Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Mastermark Brands Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy. Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli sinulla on kysyttävää itse maksutapahtumasta, voit olla Mastermark Brands Oy:n asiakaspalvelun lisäksi yhteydessä suoraan Suomen Verkkomaksuihin. Mikäli kysymys on itse tuotteesta, suosittelemme, että olet yhteydessä suoraan Mastermark Brands Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu (at) mastermarkbrands.fi.

Paytrail Oy y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Takuu

Mikäli mainintaa takuusta ei ole, tuotteille ei myönnetä kuluttajasuojalain ja tuotevastuulain tarkoittamaa vastuuta laajempaa suojaa. Mahdollinen takuuaika alkaa tilausvahvistuksen päiväyksestä.

Takuuvastuu edellyttää, että tuotetta on käytetty valmistajan ja myyjän ohjeiden mukaisesti. Mastermark Brands Oy vapautuu takuuvastuusta, mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai vioittuminen on johtunut kuluttajan toiminnasta. Takuun piiriin eivät kuulu normaalin käytön aiheuttamat tuotteen kulumiset.

Aina ennen tuotteen lähettämistä takuukäsittelyyn, sinun on otettava meihin yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu (at) mastermarkbrands.fi tai puhelimella (02) 2760 250, jonka jälkeen annamme lisäohjeet takuukäsittelyä varten. Mikäli pyydämme palauttamaan tuotteen takuukäsittelyä varten, sinun tulee toimittaa tuote meille oheisen takuupalautuslomakkeen kera.

Ylivoimainen este

www.puoleenhintaan.fi -verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy www.puoleenhintaan.fi -verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta www.puoleenhintaan.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Henkilötietolain 523/1999 10 §:n ja 24 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.