Sammutuspeite The Leader

13,47 €

(Ovh. 44,90 €)

Tuotetta on varastossa
Kpl
 Linkki tuotteeseen

Jalo Helsinki

Sammutuspeite The Leader

Design herättää toisinaan poikkeuksellista huomiota - ja haastaa sinua! Jalo Helsinki on kehittänyt sammutuspeitteelle täysin uudenlaisen suojapussin, jonka materiaali mahdollistaa ainutlaatuisen Tom of Finland -grafiikan tarkan toistamisen. Tom of Finland -sammutuspeitekokoelma ei taistele vain tulta vastaan vaan myös ennakkoluuloja vastaan. Suunnittelija Touko Laaksonen oli itseoppinut kuvataiteilija, jonka taide on vaikuttanut voimakkaasti homo-kulttuurista puhumiseen ja jonka vaikutus näkyy tänä päivänä laajasti pop-kulttuurissa, muodissa ja elokuvissa. Jalo-palopeite on täydellinen paketti, et tarvitse asennukseen mitään täydentäviä tarvikkeita: myyntipakkaus sisältää tyylikkään seinäkoukun ja kaksi vaihtoehtoista tapaa seinäkoukun kiinnitykselle.

Käyttöohje:

Sammutuspeite on tarkoitettu pienten palojen sammuttamiseen palon alkuvaiheessa ja sitä voidaan käyttää myös kehon suojaamiseen poistuttaessa palavasta rakennuksesta. Viranomaissuositus on, että palopeitteitä on ainakin yksi kodin jokaisessa kerroksessa.

- Asenna peite näkyvälle paikalle ja helposti saataville.

- Tulipalon sattuessa katkaise virta sähkölaitteesta, lähesty palavaa kohdetta pitäen kiinni nauhoista.

- Peitä palava materiaali kokonaan ja jätä peite paikoilleen.

- Hälytä apua, soita 112.

- Jos tuli tarttuu ihmiseen, käske henkilön suojata kasvonsa ja heittäytyä maahan. Tukahduta tuli ylhäältä alaspäin, päästä jalkoihin.

Ominaisuudet:

- Designer: Tom of Finland (Touko Laaksonen)

- Näyttävä kokonaisuus: kuin taulu seinällä

- Täysin valmis paketti: kaikki seinäkiinnitykseen tarvittava on pakkauksessa mukana (tyylikäs seinäkoukku, 3M-tarrakiinnitys sekä kiinnitysruuvi + proppu).

- Soveltuu tyylikkään pakkauksensa ansiosta erinomaisesti myös lahjaksi.

- Isokokoinen peite (120 x 180 cm) on turvallinen. Usein myynnissä olevat 1 m x 1 m peitteet ovat liian pieniä hiemankaan suuremman palon sammuttamiseen, sillä pienellä peitteellä palavaa kohdetta lähestyttäessä itse sammuttajan jalat tai ylävartalo on vaarassa saada palovammoja.

- Sammutuspeitepussin materiaali: Tyvek

- Sammutuspeitteen materiaali: lasikuitu

- Sammutuspeite on pinnoitettu ilmatiivillä akryylillä: sammuttaa perinteisiä peitteitä tehokkaammin

- Täyttää standardin EN 1869:1997 vaatimukset

Tuotekoodi: B06-FI-1
EAN-koodi: 6430038438003