Sammutuspeite Dante

11,97 €

(Ovh. 39,90 €)

Tuotetta on varastossa
Kpl
 Linkki tuotteeseen

Jalo Helsinki

Sammutuspeite Dante

Turvallisuus voi onneksi olla myös kaunista! Jalo Helsinki on kehittänyt sammutuspeitteelle täysin uudenlaisen suojapussin, jonka materiaali mahdollistaa tarkan ja alkuperäiselle taideteokselle uskollisen grafiikan painatuksen. Jalo-sammutuspeite on kuin taulu seinällä tuoden uuden sisustuselementin huoneeseesi. Jalo-palopeite on täydellinen paketti, et tarvitse asennukseen mitään täydentäviä tarvikkeita: myyntipakkaus sisältää tyylikkään seinäkoukun ja kaksi vaihtoehtoista tapaa seinäkoukun kiinnitykselle.

Oiva Toikan suunnittelema Dante-sammutuspeite tuo sammutuspeitteistä tutun punaisen värin rohkeasti mukaan suojapussin designiin. Oiva Toikka on puhuttanut suomalaisia jo vuosia vaate- ja tekstiilitaiteellaan, mutta erityisesti hänet tunnetaan lasitaiteestaan.

Käyttöohje:

Sammutuspeite on tarkoitettu pienten palojen sammuttamiseen palon alkuvaiheessa ja sitä voidaan käyttää myös kehon suojaamiseen poistuttaessa palavasta rakennuksesta. Viranomaissuositus on, että palopeitteitä on ainakin yksi kodin jokaisessa kerroksessa.

- Asenna peite näkyvälle paikalle ja helposti saataville.

- Tulipalon sattuessa katkaise virta sähkölaitteesta, lähesty palavaa kohdetta pitäen kiinni nauhoista.

- Peitä palava materiaali kokonaan ja jätä peite paikoilleen.

- Hälytä apua, soita 112.

- Jos tuli tarttuu ihmiseen, käske henkilön suojata kasvonsa ja heittäytyä maahan. Tukahduta tuli ylhäältä alaspäin, päästä jalkoihin.

Ominaisuudet:

- Designer: Oiva Toikka

- Kaunis kokonaisuus: kuin taulu seinällä

- Täysin valmis paketti: kaikki seinäkiinnitykseen tarvittava on pakkauksessa mukana (tyylikäs seinäkoukku, 3M-tarrakiinnitys sekä kiinnitysruuvi + proppu).

- Soveltuu tyylikkään pakkauksensa ansiosta erinomaisesti myös lahjaksi.

- Isokokoinen peite (120 x 180 cm) on turvallinen. Usein myynnissä olevat 1 m x 1 m peitteet ovat liian pieniä hiemankaan suuremman palon sammuttamiseen, sillä pienellä peitteellä palavaa kohdetta lähestyttäessä itse sammuttajan jalat tai ylävartalo on vaarassa saada palovammoja.

- Sammutuspeitepussin materiaali: Tyvek

- Sammutuspeitteen materiaali: lasikuitu

- Sammutuspeite on pinnoitettu ilmatiivillä akryylillä: sammuttaa perinteisiä peitteitä tehokkaammin

- Täyttää standardin EN 1869:1997 vaatimukset

Tuotekoodi: B01-FI-1
EAN-koodi: 6430038436009