Triad USB 2016-malli

98,50 €

(Ovh. 197,00 €)

Varastossa muutamia kappaleita
Kpl
 Linkki tuotteeseen

ASP

Triad USB 2016-malli

Triadin USB-versiossa on micro-USB-latausportti ja lithium-ion-akku sekä kultapäällystetyt liittimet. Sen LED-piirinä toimii Cree XPG2 vähintään 530 ANSI-mitatun lumenin teholla. ASP:n virkavalaisimissa on kätevä irrotettava, käännettävä ja siirrettävä kiinnitysklipsi. Suosittelemme klipsin irrottamista kannettaessa valaisinta TLC-kotelossa (tuotekoodi A35640)

Triad valmistetaan 6061 T6 lentokonealumiinista ja viimeistellään III-tason kova-anodisoinnilla ja mattamustalla pinnalla. Jokaisessa Triadissa on ASP:lle ominainen pehmeä ja lämmin foam-runko.

Valaisimessa on ASP:n kolmivaiheinen takakytkin, josta sen saa lukittua tai taktiselle käyttömoodille normaalin asetuksen lisäksi. LED-piirit ovat aina uusinta ja valkoisinta mahdollista Creen-teknologiaa. Jokainen valaisin on lasermerkattu uniikilla sarjanumerolla. Käyttöaika täysteholla on 3h ja valoteho 530 lumenia.

A Mikrokiillotettu heijastinlinssi

B III-tason kova-anodisointi

C Dual Fuel (toimii sekä CR123A paristoilla että akulla)

D Käännettävä kytkin

E Roiskevesitiivis

Koska ASP käyttää eksklusiivisesti vain uusimpia ja parhaimpia Cree:n A-luokan ledejä jokaisessa valmistuserässään tuotetiedoissa ilmoitettu valoteho saattaa poiketa toteutuvasta. Useimmiten ilmoitettu valoteho on pienempi kuin todellinen valoteho.

Tuotekoodi: A35621-2016